Trening

Når man er 21 år, er det mye som surrer rundt i topplokket. for meg så handler det for det meste om trening. Det er ikke det at jeg er en treningsnarkoman, er mer det at jeg nå føler det er på tide at jeg kommer meg tilbake hvor jeg var før kneskaden min. Ikke bare kropslig, men også psykisk, det tok lang tid å få det på så det vil nok ta lang tid å få det av også. Ta jeg tok kneet mitt 28.november 2011 var jeg på vei tilbake fra en høst med noe slitasje på leggene. Det var en 5.divisjonskamp og det var helt klart ikke min feil, jeg ble hektet og landet feil.  Korsbånd, leddbånd, Menisk, og jeg måtte slenke på et brudd i leggbeinet for å være sikker. Det er det som i dag holder meg litt tilbake, kroppen stritter litt i mot, den vil ikke alltid gjøre som jeg vil, og kneet oppfører seg som det selv vil. Jeg merker det på skolen, på trening og på jobb, eneste grunnen til at jeg klager litt på det her, er fordi jeg er lei. Jeg ønsker å trene, jeg har viljen, og jeg kan helt klart trene med smerter, men det jeg ikek vet er om det er smerter som kan gjøre skaden verre, eller om det er smerter fordi kneet er svakt.  Jeg venter nå på ny MR undersøkelse hvor jeg forhåpentlig vil få svar på flere av spørsmålene jeg sitter inne med. 

Alikevel har jeg en fenomenal gjeng her som nå skal hjelpe meg! Vi er en vennegjeng som har bestemt oss for å trene sammen ute, første økta i dag var i min regi, det var tunge øvelser som gikk på rumpe/lår. Jeg tipper det er noen som vil våkne opp i morgen med en noe stiv kropp, noe som er bra !  De la ned kjempe god innsats og fortsetter vi sånn vil vi se resultater etterhvert.  Hva er vel ikke bedre en følelsen etter trening, hvor kroppen kjennes sliten men alikevel gira på mer ?  STÅ PÅ JENTER ! ( og gutter ) 

 

På skolen driver vi nå med prøveeksamen i forming, jeg har jobbet med et bilde hvor jeg har fått inspirasjon fra en barnetegning. Oppgaven er å lage en del skisser, tegnenotater, og noe skriftlig teori. Foreløpig er dette det bilder jeg jobber mest med, og jeg er ganske fornøyd med hvordan det så ut.Jeg har valgt og kalle Bilde "Eye me", Det er ikke ferdig, jeg syns det er litt for realistisk, til å kunne gå under kategorien surrealistisk. Litt usikker på hva jeg skal gjøre med det, men jeg finner det vel ut før eller siden ! 

 

So long ! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits