Sol og Fri

Dagen i dag har vært fantastisk, solen har strålt og humøret har vært på topp ! 

Dagen starter med en strålende frokost, før vaktmesteren kom å fikset dusjen min som har vært ødelagt en stund, har måtte holde dusjen i en hånd og vasket med den andre, noe som er litt klønete. Jeg var også ute og trente i dag, eller var vel mere trim. Jeg og Maren gikk ute i finværet i omtrent en times tid, fikk skravlet og gått ut noe av stølheten fra mandagens økt samtidig ^^

Jeg har også vært flink i dag syns jeg da jeg har ryddet hybelen, laget klar niste for morgendagen, handlet det som trengs til helgen, og gjort en skoleoppgave som har innlevering i morgen.  Tror faktisk dette er en av de mest effektive dagene så langt i år, og alt takket være sola som startet dagen min med et smil !

 

Nå skal jeg prøve å sove så jeg kommer meg opp på skolen i morgen, har en lang tung dag med norsk og ped... Om det ikke skulle være nok må vi starte 0815, og vi har en oppgave vi skal fremføre som jeg ikke visste vi hadde fått ( jeg var ikke der den timen ) så basisgruppa har ikke bringt beskjed til oss som ikke var der, men vi får ta ting litt på sparket, er ikke et arbeidskrav så vi overlever nok alle mann !  

 

Ha en fortsatt fin kveld !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thea Marie

Thea Marie

21, Lillehammer

Jeg er ei jente på 21 år, studere førskolelærer i Trondheim. Dette er et sted hvor jeg vil skrive om mine tanker, ideer, og hvordan et lite smil kan gjøre dagen din bære !

Kategorier

Arkiv

hits