Film og god mat

Vært lite stress i helgen, jeg har solgt noen plagg og tjent noen ekstra kroner som kommer godt med, og egentlig bare slappet av !

Jeg og en venn skulle lage Vårruller, som regel er det mer en bare kjøtt inni, men da jeg ikke fant det jeg trengte ble det krydder og kjøtt for denne gange, men det smakte alikevel ganske godt !   Lørdagskvelden ble da tilbragt med film som het "here comes the boom ", veldig morsom og jeg vil anbefale dere og se den. Handler om en eldre lærer som mister pengestøtten til musikk programmet sitt, dette får en av de andre lærerne til å begynne å sloss for å skaffe pengene skolen trenger for å holde programmet gående. Mye humor, litt kjærlighet inn i bildet, og ja dere skjønner poenget. Vi lagde også Brownies muffins, med Cream cheese fyll, noe som smakte himmelsk. Nå skal jeg tilbake i de gode vanlige rutinene med mindre usunn mat, og noe mer trening.å komme seg inn i gode rutiner er ofte tungt, og vanskelig, spesielt nå om dagen da vi snart begynner med eksamen. Jeg trenger rutinene, og må komme meg inn i de fortest mulig så jeg ikke blir helt fortapt i mitt eget kaos !  

Og som de sier, NO PAIN, NO GAIN 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thea Marie

Thea Marie

21, Lillehammer

Jeg er ei jente på 21 år, studere førskolelærer i Trondheim. Dette er et sted hvor jeg vil skrive om mine tanker, ideer, og hvordan et lite smil kan gjøre dagen din bære !

Kategorier

Arkiv

hits