Myfitnespal.com

Jeg tenkte jeg skulle vise dere en side som jeg syns er helt super ! Siden er en side hvor du kan selv skrive inn mål, alder og hvordan din hverdag er. Utifra informasjonen du legger inn, lager siden en anbefalt mengde kalorier til deg for at du skal nå målet du har satt deg.  For min del handler siden mer om at jeg syns det er en enkel måte å ha lit kontroll på. 


Som dere ser her kan man legge inn øvelser, man finner utrolig mange øvelser som allerede ligger inne, ( de fleste under engelske navn )  Om man ikke finner det man tenker på, kan man legge til sin egen øvelse. Det er også forskjell på Cardio trening og styrke trening. jeg syns det er veldig greit, for man kan også få se rapporter fra de siste 7, 30 eller 90 dagene på hva man har gjort, hvor lenge man har trent og lignende ting. 


Når det kommer til mat seksjonen  er den delt inn i frokost, lunsj, middag og snacks. Her er det utrolig mye som ligger inne fra før av og det er enkelt å finne det man leter etter. Her ligger det også veldig mange norske varer inne så her kan man søke på norsk. Rapportenee jeg snakket om i sted kan man også få se her, da kan man velge å se antall kalorier man har fått i seg, eller velge et stoff man vil se, da kan man fks velge sukker, også ser man inntaket av sukker den siste tiden! noe som fungerer veldig bra  !

 

Jeg syns denne siden er veldig fin, da den er enkel å bruke, og du kan få den til både tlf og pc ! ( android og apple ) Andbefales å prøve ut dette =) 

 

Snakkes ! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thea Marie

Thea Marie

21, Lillehammer

Jeg er ei jente på 21 år, studere førskolelærer i Trondheim. Dette er et sted hvor jeg vil skrive om mine tanker, ideer, og hvordan et lite smil kan gjøre dagen din bære !

Kategorier

Arkiv

hits