Førskolelærer in progress

Jeg er jo en student ! Jeg går på førskolelærer ved Dronning Mauds Minne Høgskole her i Trondheim. Trives veldig godt med studievalget, og spesielt klasse. vi har en veldig åpen fin klasse. Flinke til å gi hverandre ros og hjelp når det trengs. Det fins mange fantastiske mennesker i min klasse. Vi har klassens klovn, den omtenksomme, den smarte, og det beste av alt, er at alle er en del av alt, men på sin egen måte. 

I dag har vi hatt fremvisninger av prøveeksamen i forming, det var mange spente og stolte fjes som var oppe. ( til dere som ikke var stolte, dere har virkelig mye å være stolte over ) det var fantastiske ideer så lang øyet kunne se. Oppgaven gikk ut på å ta inspirasjon fra en av tre barnetegninger, som så skulle bli til et bilde inspirert av en periode ( realismen, kubisme osv) Når folk står oppe å har fortalt om sin prosess og sine tanker, ga vi hverandre tilbakemelding, det er her jeg blir veldig stolt av å være en del av 1E. Det er mye faglige kunnskaper blant de i klassen, men det er også en veldig fin forståelse av hverandre som personer, man sitter og venter litt på at det skal komme noe man kjenner til, men folk overasker like mye hver gang. Det var kjempe mange fine resultater, og ALLE har noe å være stolte over!

 

Har du søkt på DMMH til høsten ? da har du virkelig noe å se frem til, det er en fin skole, liten og sjarmerende i forholdt til de større stedene. Lærerne vet også hva de driver med, Mye kunnskap innenfor de veggene som fins der. ¨

Førskolelærer er tingen, eller barnehagelærer som det skal hete !

 


Slenger inn et bilde fra skolen, det er virkelig fint her på sommeren !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thea Marie

Thea Marie

21, Lillehammer

Jeg er ei jente på 21 år, studere førskolelærer i Trondheim. Dette er et sted hvor jeg vil skrive om mine tanker, ideer, og hvordan et lite smil kan gjøre dagen din bære !

Kategorier

Arkiv

hits