Frihet

Jeg nyter de siste dagene fremover før jeg begynner med eksamen ! Vi starter neste tirsdag med ped eksamen, dette er en hjemme eksamen, og den jeg gruer meg mest til. Jeg er veldig spent på oppgaven, og hvordan det blir i og med at det er den første eksamen jeg har her oppe. Etter denne går det bare slag i slag med eksamner, drama kommer uka etter, så har vi faktisk en uke fri, så er det musikk, så forming før vi avslutter hele greia med norsk på skolen 30.mai, og da har jeg faktisk sommerferie ! det gleder jeg meg utrolig til, selvom jeg ikke har noen ferie planer enda. Min plan er å prøve å få meg en jobb så jeg kan tjene litt penger i sommer, og jeg er på utkikk etter nytt sted å bo, så da blir det kanskje flytting og. 

Uansett hvor lite planer jeg har i sommer gleder jeg meg til å endelig sleppe å tenke på innleveringer, eksamner, at jeg MÅ opp 0600 fordi jeg skal på skolen, jeg kan kun fokusere på venner, slappe litt av og ikke minst trene så mye jeg har lyst til ^^

Men nå må jeg nesten løpe skal ut å trene med non veninner, blogges senere !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thea Marie

Thea Marie

21, Lillehammer

Jeg er ei jente på 21 år, studere førskolelærer i Trondheim. Dette er et sted hvor jeg vil skrive om mine tanker, ideer, og hvordan et lite smil kan gjøre dagen din bære !

Kategorier

Arkiv

hits