Challenge

Det er ikke alltid like godt å vite hva man skal si, eller kanskje enda verre, hva man ikke burde si. Det kommer tidspunkter hvor du må ta valg, hvem du vil følge, hvor du vil gå, hva du skal gjøre. Det er aldri lett å ta sånne valg, men det er det som gjør det så fantastisk. Når man kan snu seg og se tilbake og vite (antagelig ikke med en gang, men etter litt tid) man gjorde noe bra, noe for seg selv. For det er vel poenget mitt her, om man vil være glad, trives i det man gjør, med de rundt seg, må man klare å se seg selv i speilet og si minst en fin ting om seg selv. Det er vanskelig, tro meg jeg vet, noen dager vil man bare legge seg under dyna og bli der, men det er greit. Alle har sånne dager, til og med de beste og de som virker som perfekte. Innerst inne har alle sine tanker og problemer. 

Jeg har derfor funnet ut at når jeg står opp om morran, skal jeg se i speilet og fortelle meg selv en ting jeg liker med meg selv, høyt. Man er ikke fornøyd med seg selv, men alle har noe å være stolte over, om det er pupper, lepper, øyne, eller en søt latter, kanskje er du veldig smart ?  Hva gjør deg spesiell, og hvordan kan du styrke det ? Det er viktig å bruke det man har, and use it good !  
2 kommentarer

Maud

17.04.2013 kl.20:08

Hei!

Hva synes du om inspirsjonen på bloggen min, blir du like inspirertsom meg?

Hva inspirerer deg?

Thea

18.04.2013 kl.07:38

Det er jo veldig personlig hva inspirasjon er, også kommer det selvfølgelig an på hva man ønsker inspirasjon til, jeg personlig blir mer inspirert av å se resultater hos meg selv eller folk rundt meg, alt ettersom hva jeg søker inspirasjon til =)

Skriv en ny kommentar

Thea Marie

Thea Marie

21, Lillehammer

Jeg er ei jente på 21 år, studere førskolelærer i Trondheim. Dette er et sted hvor jeg vil skrive om mine tanker, ideer, og hvordan et lite smil kan gjøre dagen din bære !

Kategorier

Arkiv

hits