Secrets and Friendship

Jeg vet ikke med dere, men jeg har hatt en dagbok, typen den du gjemmer som ingen andre får se i. Er ikke så mye det at jeg skjuler ting for andre, eller skriver masse dritt om folk når de ikke ser. For meg har den boken alltid handlet om hvordan jeg kan få tankene mine ut av hodet, uten alltid å snakke med noen.  Når jeg åpner den og leser  er det fint at jeg starter med å skrive "Friends are those people who is there for u when nobody else is". Jeg leser og ser at det ikke alltid er de samme som er der for meg, men noe jeg kjenner igjen er at det er de jeg vet alltid vil være der. De var der i 8. klasse og de er der nå, nesten 8 år senere. Det er ikke alltid jeg ser de, vi lever til tider på litt forskjellige planeter, noen har kjæreste, hus, dyr, sport, skole, og vi bor litt sprett utover norges land. Det forandre fortsatt ikke det faktum at jeg er veldig glad i de, jeg vet at når vi møtes er det som om vi aldri ble sprett utover. Jeg tror det jeg prøver å si er at selvom folk forandrer seg, ting blir vanskelig, så vil man alltid ha noen der, personer, minner, ting man kan lene seg på, det er viktig å vite hvem du skal ta vare på og ikke. Folk venter ikke evig...

 

For meg er det morsomt å se igjennom boka mi, navn med hjertet rundt seg, tanker jeg har hatt om klassen min, ting som har skjedd rundt meg, og ikke minst tilfeldige ting som at jeg spiste sjokolade på skolen. Det som fanger meg mest, er nok alikevel måten jeg har tegnet i boken, det er noen få bilder, men ikke mange, og det som mangler i bilder har jeg tatt igjen i tegninger, Selvom det er 6,8, eller 3 dager siden jeg tegnet, skjønner jeg fortsatt hva jeg følte når jeg tegnet det, og det for meg er noe spesielt med kreativitet. selvom ingen andre får samme følelsen som deg, betyr ikke at hver strek for deg selv er vikitg. For meg er det tegningene mine, om de er små firkanter med farger, eller noe mer realistisk som en person, er ikke så farlig, jeg vet når jeg tegnet og hvor hodet mitt var, det er noe jeg tar vare på. Har du noe som er spesielt for deg, du er kanskje ikke kjempe god til det, men du føler deg spesiell når du gjør det, eller du føler deg bedre når du har gjort det, ikke gi slipp på det, det kan hjelpe deg når du er nede, og gi de glede når du er på toppen !

Ta vare på deg selv, dine følelser og tanker, det trengs før du kan ta vare på noen andre 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thea Marie

Thea Marie

21, Lillehammer

Jeg er ei jente på 21 år, studere førskolelærer i Trondheim. Dette er et sted hvor jeg vil skrive om mine tanker, ideer, og hvordan et lite smil kan gjøre dagen din bære !

Kategorier

Arkiv

hits