Tegne tegne tegne.

Nå har jeg hatt en ukes fri fra eksamenskjøret, og har ikke gjørt så alt for mye ! Gått mye i tegning, og mer tegning, og litt til ! Jeg driver med noen tattoveringsprosjekter om dagen, til meg, og til en kompis, og en kompis av han igjen( litt komplisert ) så det er litt forskjellige str på ting, omplasering osv. Bildene er jo derfor ganske like, og jeg begynner og bli litt fornøyd med den ene, men som sagt det er jo ikke jeg som skal ha den så ikek jeg som har slutt ordet på det.. Men er veldig morsomt at folk vil jeg skal hjelpe de med det, tar det som en stjerne i boken !

Dette var en av de første, og ideen med menneskehjerter er nå tatt vekk, men fuglen 

her syns jeg er utrolig søt !

Siden det er en gutt ønsket han en mer maskuling fugl, og her ser dere mitt forsøk på det

så kom han inn på tanken om et hjerter ess i steden for hjerter, noe han har holdt seg til

dette er så langt jeg har kommet med den ideen ! Klar over at blomsene er litt skjeve og at bildet

generelt er det, men det er noe jeg jobber med. her er første forslaget til han andre, Her ble essene alt for store, men jeg syns micen og blomstene passet bra sammen.

Han ønsker også å ha med en lit " søt" hodeskalle så her har jeg forsøkt å tegne min første, de er noe som ikke helt stemmer med bildet, 

tror blomstene er litt for store, 

 

Men jeg fortsetter til jeg får det til så får vi se !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thea Marie

Thea Marie

21, Lillehammer

Jeg er ei jente på 21 år, studere førskolelærer i Trondheim. Dette er et sted hvor jeg vil skrive om mine tanker, ideer, og hvordan et lite smil kan gjøre dagen din bære !

Kategorier

Arkiv

hits